Galeria Kwiatów oferuje modne dekoracje ślubne w Toruniu na indywidualne zamówienie www.kwiaty-inowroclaw.pl

Pracownia florystyczna Galerii Kwiatów oferuje przygotowywanie najmodniejszych dekoracji na ślub i wesele. Dekoracje ślubne w Toruniu wykonujemy na indywidualne zamówienie Klienta inspirując się światowymi trendami i realizując marzenia Panny Młodej oraz Pana Młodego. Z nami oprawa Waszej ślubnej uroczystości nabierze wyjątkowego charakteru. Polecamy unikalne dekoracje ślubne na samochód, które tworzymy z żywych kwiatów ciętych i stylowych dodatków. Przygotowujemy dekoracje ślubne samochodu pasujące do stylistyki bukietu wybranego przez Pannę Młodą, pasujące do odcienia i charakteru wybranego pojazdu. Dużym zainteresowaniem cieszą się nasze dekoracje sal weselnych oraz dekoracje plenerowe i tematyczne. Przyjmujemy również zlecenia na dekorowanie kościołów przed uroczystością oraz dostarczamy piękne bukiety dla Panny Młodej.
Galeria Kwiatów
Kusocińskiego 1