Zamów unikalną stronę firmową - projektowanie i tworzenie stron www w agencji interaktywnej eFresh www.efresh.com.pl

Poznańska Agencja Interaktywna eFresh

Firma eFresh jest agencją multimedialną działającą we współpracy z grupą Fresh (zrzeszenie polskich agencji reklamowych). Jako agencja interaktywna projektująca strony internetowe wyróżniamy się na tle konkurencji idealnym dopasowaniem oferty do indywidualnych wymogów Klienta. Budowanie strony www zawsze rozpoczynamy od wywiadu dotyczącego oczekiwań, analizy rynku oraz grupy docelowej. Prototyp tworzymy w programie Axure, aby Klient mógł przetestować rozkład treści i innych elementów na stronie i ocenić trafność naszych pomysłów. Każda nasza strona opiera się o najnowsze technologie, jest responsywna, przejrzysta i dostosowana do funkcji, którą ma pełnić. Sklep internetowy zaprojektowany przez eFresh posiada wiele funkcji, jest skonfigurowany z raportami i narzędziami do śledzenia ścieżek konwersji.
Agencja Interaktywna eFresh
Wielka 18 / 11