Projektowanie wnętrz jest moją pasją agajanowicz.com

Projektowanie wnętrz jest moją pasją

agajanowicz.com - Profesjonalne projektowanie wnętrz Poznań

Agnieszka Janowicz wybrała projektowanie wnętrz jako swój sposób na zawodowe życie, chociaż początkowo studia kierowały ją w stronę zarządzania. Jak sama mówi "projektowanie wnętrz jest moją pasją". Każdy architekt wnętrz, który zajmuje się swoim fachem z serca, przeobraża projektowanie mieszkań w tworzenie dzieł sztuki. Z pomocą Agnieszki Janowicz można nie tylko idealnie urządzić styl domu czy mieszkania albo przygotować nieruchomość do sprzedaży. Jej sekretem jest wyczucie detalu. Czasem jeden dodatek jest w stanie zmienić cały charakter wnętrza. Aby funkcjonalnie zagospodarować przestrzeń, dobrym wyjściem są meble na zamówienie. W zakresie specjalizacji Agnieszki Janowicz znajduje się zarówno projektowanie mebli pokojowych, jak i projektowanie mebli łazienkowych. Wszystkim, którym szczególnie zależy na zachowaniu ładu i organizacji przy ekonomicznym wykorzystaniu rozmiarów wnętrza, może zaproponować projektowanie szaf odpowiednich dla ich potrzeb. W ofercie znajduje się też projektowanie stołów - bo czy nie przyjemnie jest usiąść wraz z rodziną przy tym jednoczącym meblu, kiedy został opracowany i skonstruowany tylko z myślą o nas?
PHU Agnieszka Janowicz
ul. Poznańska 36A / 12